Goudinkoop Rotterdam Zilveren Sieraden, Munten, Baren en bestek.

Zilveren Guldens en Rijksdaalders Koningin Juliana (1948-1980)
Van 1954 tot 1967 zijn er onder Koningin Juliana nog 187 miljoen zilveren guldens en rijksdaalders geslagen die enkel smeltwaarde vertegenwoordigen. Particulieren die in zilver beleggen zijn voornamelijk in het bezit van de zilveren guldens en rijksdaalders uit deze periode. Overige munten en zelfs 999 zuiver zilveren baren komen onder deze doelgroep veel minder voor. Let wel op dat de meeste guldens en rijksdaalders uit 1967 van nikkel zijn en geen waarde hebben. Deze zien er minder dof uit en wegen ook maar 6,0 gram tegenover 6,5 gram voor de zilveren variant.Na 1967 zijn alle guldens en rijksdaalders van nikkel gemaakt. Met een oplage van bijna 800 miljoen exemplaren sindsdien en geen enkel zilvergehalte, zijn deze munten inmiddels waardeloos geworden


Zilveren keurtekens

Zilveren Baren

Veel nederlanders hebben vanaf 1950 hun pensioen omgezet in zilveren baren doordat veel ouderen geen vertrouwen meer in de banken hadden en het zilver ook werd gebruikt als belegginsobject. Het Goudwisselkantoor in Rotterdam koopt veel zilveren baren wij taxeren in Rotterdam uw zilveren baren en bieden u een reële prijs op basis van de huidige koers.

[Most Recent Quotes from www.kitco.com]

Zilveren Sieraden

Bent u nog in het bezit van oude zilveren sieraden? Al deze zilveren sieraden kunt u bij ons in het Goudwisselkantoor in Rotterdam verzilveren voor geld. De zilverprijs is het afgelopen jaar sterk gestegen. Wij kopen voornamelijk kettingen, broches, horloges, ringen, armbanden, bedels en oorbellen.

Zilver Bestek

Bent u nog in het bezit van oude zilveren lepels, vorken en messen of zilveren kandelaren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Let op al het zilver moet gekeurd zijn met een van de bovenstaande kenmerken zoals een leeuwtje en zwaardje of het gehalte moet er erop vermeld staan. Objecten van Gero, Zilverstad of Silver plated zijn verzilverd en hebben geen enkele waarde.

De taxatie in ons Goudwisselkantoor is geheel vrijblijvend neem contact met ons op wanneer u langskomt.